Карлеуша со кратка, но потресна порака им одаде почит на жртвите на геноцидот во Сребреница

Loading...

Една од ретките јавни личности од Србија, поготово кога се работи  за пејачките која секоја година на 11 јули на социјалните мрежи  јавно го осудува геноцидот во Сребреница е Јелена Карлеуша. Токму поради тоа наидувала на закани во Србија, но Јелена никогаш не бегала  од вистината, па секогаш кажува што мисли.Позната како  личност  која нема влакна на јазикот и која луѓето  не ги  распоредува по  националност, ЈК повеќе пати им пружила поддршка на оние кои останале без најмилите во текот на 90-те години, поради што многу често минува низ линч.
Јелена Карлеуша и  оваа година на социјалните мрежи  објавила содржина со која дала до знаење дека осудува се што  се случило  пред две децении. Тоа било и случај во изминатите години а ЈК овој пат објавила потресна фотографија и  напишала:
„1, 2, 3, 4, 5, татко, син, син, брат, 10, 11,….“
Позната како  личност  која нема влакна на јазикот и која луѓето  не ги  распоредува по  националност, ЈК повеќе пати им п

loading...