Карлеуша СРАМНИ СО ЗЕМЈА еден фан: „Не ми е жал да ти е*ам матер олошу неписмен“

Loading...

Откако поп дивата Јелена Карлеуша, на својот профил на Фејсбук напиша дека кога ќе се врати од Турција во Србија, ќе донира камион со вода, храна и млеко за бебињата на мигрантите од Сирија, поради оваа изјава беше жестоко нападната од своите фанови на Фејсбук.Во една преписка, нејзин фан ѝ порачал дека ако толку многу ѝ е жал за бегалците од погодените воени подрачја кои го преплавија Балканот, тогаш треба да ги повика да живеат кај неа дома.
„Уплати во нивниот фонд и помогни им уште повеќе да го расипаат овој свет. Си правиш реклама сама на себе. Срамота. На тебе треба да ти се одземе пасошот и да те исфрлат од оваа земја“ – гласел коментарот на корисникот Далибор Сакраманда.
Но, српската пејачка не му останала должна.

На овој коментар, таа му одговорила со иста мерка.
„Многу ми е жал за несреќните луѓе, но нема да ми биде жал тебе да ти е… мајка. подоцна додала: По повод купот навреди поради мојата желба да им помогнам на бегалците од Сирија, би ја потсетила Србија на поплавите. Тогаш ви бев ок, а? На Србија ѝ давам и правам добро, иако очигледно подобро би поминала ако ја крадам. Како некои, со насмевка. МРШ“.
 

Povodom salve uvreda zbog moje želje da pomognem izbeglicama iz Sirije podsetiću Srbiju na poplave.Tad sam bila ok…
Posted by Jelena Karleusa on Saturday, August 22, 2015

Во една преписка, нејзин фан ѝ порачал дека ако толку многу ѝ е жал за бегалците од погодените воени подрачја кои го преплавија Балканот, тогаш тре

loading...
Loading...