Карлеуша збесна: „Само што го добив овој поклон од мојот маж, а сега одам да се убијам“

Loading...

Јелена Карлеуша во моментов престојува во Анкара, Турција, со своето семејство.На  Инстаграм таа се пофали дека добила подарок од нејзиниот сопруг Душко Тошиќ, но она што е интересно е дека таа не е многу среќна поради тоа. Наместо да се радува, нејзе ѝ доаѓало да се убие.
– Само што ги добив овие фудбалски копачки од маж ми! Сега одам да се убијам, е нејзиниот коментар на фотографијата со подарокот.
Копачките можете да ги погледнете на наредната страна…

 

 На  Инстаграм таа се пофали дека добила подарок од нејзиниот сопруг Душко Тошиќ, но она што е интересно е дека таа не е многу среќна поради то

loading...
Loading...