Карло Бос не сака губитници,затоа нема да ја бара Наковска за жена

Loading...

Како и вообичено Карло Бос постојано објавува нови статуси на Фејсбук, неодамна тој објави дека сака да се ожени со Наковска.
Неговиот последен статус беше:
„Ја откажувам женидбата, не било судена да се женам за победник“, напиша тој мислејќи на Анета Наковска која не ги оствари неговите очекувања да победи во шоуто за да може да ја побара за жена.
Како и вообичено Карло Бос постојано објавува нови статуси на Фејсбук, неодамна тој објави дека сака да се ожени со На

loading...