Каролина во љубовен занес со сопругот

Loading...

Македонската поп пејачка, Каролина Гочева, заедно со својот сакан сопруг, сликарот Михаил Корубин, го уживаат медениот месец.Првин престојуваа во Канда, па заминаа за Мексико, а сега се упатија кон Лос Анџелес.
Првин престојуваа во Канда, па заминаа за Мексико, а сега се упатија кон Лос Анџелес.

loading...