Кашлицата и бронхитисот ќе исчезнат со овој природен лек од вашата кујна

Loading...

Велат дека ова време е најлошо за организмот. Малку е топло, па ладно и токму тие премини не им одговараат на сите, па овој период е најпогоден за разболување.За да спречите настинка, кашлица или бронхитис, доволно е да погледнете во вашиот кујнски ормар. За овој рецепт ви е потребно:
2 лажици маслиново масло
2 лажици сок од лимон
1 лажица мед
2 лажици вода
Доволно е само да ги измешате состојките и да пиете од овој рецепт три пати дневно, особено кога ќе почувствувате нагон на кашлица.
Подобрувањето ќе го почувствувате уште првиот ден.
 За да спречите настинка, кашлица или бронхитис, доволно е да погледнете во вашиот кујнски ормар. За овој рецепт ви е потребно:

loading...