Катарина и Борис објавиле слика после секс?

Loading...

Српската пејачка Катарина Грујиќ и манекенот Борис Стаменковиќ поставија фотографија на социјалната мрежа Инстаграм, на која голи лежат во спална соба и праќаат бакнежи. Гранд ѕвездата и манекенот ја започнале својата романса во реалното шоу „Фарма“, каде се шушкало дека си разменувале допири под прекривките, и дека дел од тие се регистрирани на камерите.

На оваа фотографија, на која се голи во прегратка лежат на кревет, прекриени со прекривка, праќајќи бакнежи за добра ноќ на своите следбеници на Инстаграм, тие делуваат дека се фотографирале после секс. 
Гранд ѕвездата и манекенот ја започнале својата романса во реалното шоу „Фарма“, каде се шушкало дека си разменувале допири под прекрив

loading...
Loading...