Катарина Ивановска ја промовираше својата хуманитарна организација!

Loading...

Страста кон филантропијата на македонската манекенка резултираше со формирање на хуманитарното здружение „Катарина Ивановска Фондација“Катарина Ивановска сериозно ќе се посвети на хуманитарната дејност. Притоа, таа формираше хуманитарното здружение „Катарина Ивановска Фондација“.
Имено, таа ја промовираше својата  хуманитарна организација во познатото скопско кафуле Концепт 37.
Во продолжение може да погледнете фотографии од промоцијата на хуманитарната акција.

Катарина Ивановска сериозно ќе се посвети на хуманитарната дејност. Притоа, таа формираше хуманитарното здружение „Катарина Иванов

loading...
Loading...