Катарина Ивановска: „Кога ја слушав песната на Тамара плачев“

Loading...

Тамара има многу емотивна песна. Првиот пат кога го прочитав текстот заплакав.Кога ја слушнав песната плачев – вели познатиот македонски модел Катарина Ивановска, непосредно пред настапот на Тамара на овогодинешниот скопски фестивал што се оддржува вечерва во МОБ.
Таа смета дека многумина ќе заплачат, но и многумина и ќе и подзавидат на Тамара за прекрасната композиција. Тамара настапи со песна со текст на Игор Џамбазов, а музика на Роберт Билбилов – тимот кој ја одработи фантастичната „Готово е“, што Тамара минатата година ја испеја на Макфест.Кога ја слушнав песната плачев – вели познатиот македонски модел Катарина Ивановска, непосредно пред настапот на Тамар

loading...
Loading...