Катерина премногу секси за Ѕвезда: Играчите не можеле да играат во нејзино присуство

Катерина има 25 години, и е новинарка на Ѕвезда ТВ. Оваа емисија еднаш неделно се емитува на официјалниот канал на Јутуб ФК Црвена Ѕвезда.Британските медиуми на своите читатели им го претставиле новото засилување на Фудбалскиот клуб Црвена Ѕвезда, атрактивната водителка Катерина Среќковиќ.

Катерина има 25 години, и е новинарка на Ѕвезда ТВ. Оваа емисија еднаш неделно се емитува на официјалниот канал на Јутуб ФК Црвена Ѕвезда.
Таа неколку пати морала да го напушти теренот додека правела прилог  за тв, бидејќи  ги декоцентрирала играчите.

„Неколку пати ме замолија да го напуштам теренот. Играчите сакаа да ги декоцентрирам и поради мене да не мораат да тренираат “, рекла Катерина, која завршила кинески јазик и книжевност.

Таа за британското списание открила дека е голам навивач на Црвена Ѕвезда, како и нејзиното момче, а тоа го докажала на социјалните мрежи каде се сликала во дресот на омилениот клуб. Убавата Катерина велик дека нема проблем со доаѓањето на тренинзите на Ѕвезда.
„На почетокот тоа беше проблем. Мислам дека сега се навикнаа. Имаше моменти кога мислев дека играчите нема да можат да тренираат додека сум во нивна близина“, рекла Катерина за Дјли Меил.
Британските медиуми на своите читатели им го претставиле новото засилување на Фудбалскиот клуб Црвена Ѕвезда, атрактивната водителка Катерина Среќк

Пронајдете не на следниве мрежи: