Катица Бачева – не остави без зборови

Loading...

Ајде после кажете дека во Македонија ги немаме најубавите жени. Имаме ли конкуренција. Бај д веј знаете која е девојкава?Ние знаеме. Се работи за Катица Бачева. Таа има 22 години и е модел. Ние гласаме што побргу да го освои светот. Оти нема конкуренција.Ние знаеме. Се работи за Катица Бачева. Таа има 22 години и е модел. Ние гласаме што побргу да го освои светот. Оти нема конкуренција.

loading...
Loading...