Ќе биде ЖЕСТОКО: Калиниќ ќе ЗБЕСНЕ поради новата членка на жирито на „Ѕвездите на Пинк“

Loading...

Водителот со пејачката постојано се расправал, бидејќи таа не ги сака неговите шеги…Жирито на ова шоу. Во новата сезона ќе има поинаков состав, кој освен Драгана Мирковиќ и Весна Змијанац, ќе го сочинува и Зорица Брунцлик.
Со оглед дека Зорица веќе менувала колеги во четвртата епизода, кога имала неколку расправии со Милан, веруваме дека тие двајца ќе направат вистински спектакл…Жирито на ова шоу. Во новата сезона ќе има поинаков состав, кој освен Драгана Мирковиќ и Весна Змијанац, ќе го сочинува и Зорица Брунцлик.

loading...
Loading...