Ќе погодите ли која е оваа пејачка?

Loading...

После долга пауза оваа пејачка се врати на сцената, и од тогаш редовно потсеќа дека таа е едно вистинско освежување помеѓу пластичните и секогаш совршено средени колеги.За уште еднаш да го потврди тоа таа на својот Инстаграм профил објави смешна фотографија во стилот на комичарот Рики Герваис и неговите селфи фотки кои ги нарекува „ugly“ покажувајќи ја најлошата страна…
Сеуште немате претстава за кого се работи?
Погледнете на следната страна…

 
Тоа е Лили Ален…За уште еднаш да го потврди тоа таа на својот Инстаграм профил објави смешна фотографија во стилот на комичарот Рики Герваис и неговите селфи фотки

loading...
Loading...