Ќе се изненадите кој ќе ја менува Цеца оваа сабота во Ѕвездите на Пинк, но чекајте да видите што носи на себе!

Loading...

Поради силната настинка која ја заработи  на настап во Минхен, Цеца нема да ја гледаме следните месец дена во  Ѕвездите на Пинк. На нејзино место веќе имавме прилика да го видиме композиторот Александар Милиќ Мили, но овој пат ни доаѓа пожешка и поатрактивна замена.
 Се работи за младата пејачка на „Гранд“, Радмила Манојловиќ.  Таа оваа сабота ќе се појави како  гостинка и  заменик член во жирито на Ѕвездите на Пинк. Таа со  својот  проѕирен фустан ја остави публиката без текст.
А секако Милан Калиниќ најмногу го коментирал изгледот на Рада и не го сокрил своето воодушевување, а Мирослав Илиќ низ смеење ѝ рекол  на Рада:
„Уште пет минути ќе  започне емисијата, оди пресоблечи се“.
Погледнете го атрактивниот изглед на пејачката во видеото

На нејзино место веќе имавме прилика да го видиме композиторот Александар Милиќ Мили, но овој пат ни доаѓа пожешка и поатрактивна замена.
&

loading...
Loading...