ЌЕ СЕ ИЗНЕНАДИТЕ: Овој буцко ви овозможи да ги видите експлицитните фотографии на познатите!

Loading...

Џон Рендал Менесес (33), од Лас Вегас, се „брани“ дека не ги хакнал холивудските ѕвезди, туку дека „само“ ги поставувал нивните експлицитни фотографии на прочитаните објави.Човекот кој е најзаслужен за тоа што стотици милиони луѓе ширум светот се „сладат“ на провокативните фотографии на 101 ѕвезда, меѓу кои се Џенифер Лоренс, Кирстен Данст, Кејт Аптон… се вика Џон Рендал Менесес и личи на просечен човек за кој би помислиле дека ни на мравка не би згазнал.
Она што е интересно е дека тој ја отфрлува одговорноста за случајот кој ја крена светската јавност на нозе. Тој истакна дека не ги хакнал познатите, туку дека „само“ бил дистрибутер на околу 300 фотографии кои се прегледани повеќе од 250 милиони пати.

Според неговото тврдење, одговорноста ја сносат хакерите кои ги украле сликите.
„Ставав линкови на објавите. Јас не ги прикачував фотографиите, а ги немам ни симнувано од интернет“, невешто се брани.
Тој дури се дрзнал да се жали поради нарушувањето на неговата приватност, а сите фотографии се објавени од негова страна!?
Кој е тука луд…
Човекот кој е најзаслужен за тоа што стотици милиони луѓе ширум светот се „сладат“ на провокативните фотографии на 101 ѕвезда, меѓу кои

loading...
Loading...