Ќе се венчаат Омер и Дефне: Погледнете како ќе изгледа венчавката!

Loading...

Несреќната Дефне и вечниот ерген Омер сепак на крај ќе завршат пред матично. Но, проблемите тука нема да завршат.Ќе се јаваат нови проблеми помеѓу  Омер и  Дефне, но  не ви  ги откриваме сите детали.Во  видеото можете да погледнете како  изгледаат  Омер и  Дефне на денот на нивната венчавка.
Но и  покрај  тоа што  ќе се венчаат останува да ја гледаме серијата до крај  и  да видиме дали  Дефне и  Омер ќе успеат  да ги  надминат  сите проблеми и дали  изнајмената  љубов ќе се претвори  во  вистинска.
На следната страна погледнете  го  видеото од венчавката на Омер и Дефне

Ќе се јаваат нови проблеми помеѓу  Омер и  Дефне, но  не ви  ги откриваме сите детали.Во  видеото можете да погледнете как

loading...