Ќе се зачудите колку новата девојка на Зоран Марјановиќ личи на Јелена

Зорана, новата девојка на Зоран Марјановиќ кој е единствен осомничен за убиството на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, е иста како неа.Сличноста е речиси морбидна, се облекува исто, има црна коса со шишки, и линијата ја доведе до совршенство, исто како што Зоран и барал на Јелена по породувањето.
Сличноста е речиси морбидна, се облекува исто, има црна коса со шишки, и линијата ја доведе до совршенство, исто како што Зоран и барал на Јелена п

Пронајдете не на следниве мрежи: