Ќе умре еден од главните ликови на „Симпсонови“

Loading...

Еден од ликовите во анимираната серија „Симпсонс“ ќе умре оваа година. можеби Барт, или Хомер, или Марџ. Во секој случај, продуцентите одлучиле: еден од главните ликови на Симпсонови нема да го дочека крајот на 25-та сезона.Ова го потврди продуцентот на серијата Ал Џин на прес конференција.
„Ќе ви дадам една мала помош. актерот кој го позајмува ликот кој ќе умре во оваа сезона освои Еми за та улога, но нема да ви кажам кој е тој“, рекол Џин.
Тешко е да се погоди затоа што скоро сите актер кои ги озајмиле своите гласови во Симпсонови освоиле барем едно Еми.
Дан Кастеланета е Хомер, Џулие Кавнер е Марџ, Ненси Картрајт е Барт, а Јеарли Смит е Лиса.
Во конкуренција се уште десетина актери, поголемиот од нив го позајмуваат гласот на најмалку два ликови, па не им е проблем ако продуцентите убијат некој од нив, затоа што нема да останат без работа.
Повеќе на: MKDnewsОва го потврди продуцентот на серијата Ал Џин на прес конференција.
„Ќе ви

loading...
Loading...