Ќе ве наежи:„И ние сме деца на Македонија“ ечеше пред Собранието!

Loading...

„И ние сме деца на Македонија“ во изведба на Сузана Спасовска вечерва ечеше пред Собранието на масовниот протест на Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.УживајтеУживајте

loading...
Loading...