ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ: Што им посака Карлеуша на своите колешки за Нова година?

Loading...

Популарната пејачка е една од најредовните славни дами кои секојдневно објавуваат новости на социјалните мрежи. Таа е секогаш расположена за некоја секси фотографија, но и да напише по некој провоцирачки статус.
Овојпат, Јелена Карлеуша на Твитер им ја честиташе Новата година и празниците на своите колешки, во свој препознатлив стил, им посака невообичаена желба.
САМО ДА Е ГОЛА: Кој ли ја сликаше? -Еве како Карлеуша ја кити елката
Пејачката направи осврт на медиумските шпекулации за наводните врски на албанскиот бизнисмен Ќазим Османи со бројни домашни пејачки и им напиша:

 

„На моите колешки во Новата година им посакувам ни една да не биде „плесната“ од извесен Ќазим“.
Се согласувате ли со пејачката или ќе додадете уште нешто? 
ИСКРЕНО ОТКРИ ШТО ВЕЛИ СОПРУГОТ: Еве како Душко реагира на голите фотографии на КарлеушаТаа е секогаш расположена за некоја секси фотографија, но и да напише по некој провоцирачки статус.
Овојпат, Јелена Карлеуша на Твитер им ј

loading...
Loading...