Ќе ви се згади животот: Оваа натпреварувачка во „Фарма“ од влегувањето на имотот не ја измила косата!

Loading...

Па и не е нешто со што треба да се фали на цел глас.Натпреварувачите во реалити шоуто „Фарма“, се капат во буре, а некои изгледа дека воопшто и не го прават тоа, па една натпреварувачка не ја измила косата откако дошла на имотот.
Пејачката Нела Биљаниќ им се пофалила на некои натпреварувачи дека не ја миела косата  откако влегла во шоуто кое почнало на 27 август, и дека понела пудра за, како што вели таа, суво миење. До сега помина повеќе од недела дена, а што мислите вие уште колку време ќе помине додека Нела не ја измие косата?
Натпреварувачите во реалити шоуто „Фарма“, се капат во буре, а некои изгледа дека воопшто и не го прават тоа, па една натпреварув

loading...
Loading...