Кејт и нејзиното синче уживаат на Карибите

Loading...

Војвотката и нејзиното синче уживаат на првиот одмор на Карибите. Смешкајќи се со синчето во раце, Кејт Миделтон ужива во сонцето на првиот заеднички одмор со Принцот Џорџ.
Кејт нешто повеќе од една недела одмарала со шестмесечното синче додека сопругот, Принцот Вилијам го оставила дома за да може да продолжи со студиите во Кембриџ.

Вилијам изјавил дека нивниот син има здрав апетит, а новите фотографии кои се објавени во магазинот „Hello“ го потврдуваат тоа.
Се верува дека родителите на Кејт и сестрата Пипа ги чекале во ексклузивната вила на приватниот остров каде неделен престој изнесува 23.000 евра. Поминот бил организирана прослава на 59тиот роденден на г-ѓа Миделтон. Смешкајќи се со синчето во раце, Кејт Миделтон ужива во сонцето на првиот заеднички одмор со Принцот Џорџ.
Кејт нешто повеќе од една недела

loading...
Loading...