Кели од серијата „Беверли Хилс“ доживеа случка која ќе ја памети цел живот

Loading...

Имено, едната од главните актерки во некогашната популарна серија доживеа вистински дебакл пред еден ноќен клуб во Лос Анџелес.
Имено, 42-годишната актерка сакала преку ред да влезе во ноќниот клуб, но обезбедувањето ја вратило назад.
Таа направила вистинска сцена, но и покрај плачењето и убедувањата дека таа е позната личност била приморана да си оди дома. Навистина имала лоша среќа.
Но, мора да признаеме дека и покрај годините таа изгледа навистина привлечно.
Имено, 42-годишната актерка сакала преку ред да влезе во ноќниот клуб, но обезбедувањето ја вратило назад.
Таа направила вистинска сцена, н

loading...
Loading...