Ќерката на Цеца се НАДМИНА СЕБЕСИ со пораката упатена кон нејзиното момче!

Loading...

Веќе на сите им е јасно дека Анастасија и нејзиното момче Костадин се вљубени до уши. Меѓутоа, ќерката на Светлана Цеца Ражнатовиќ понекогаш знае и да напише цели реферати за да ја искаже љубовта.Така, таа за неговиот роденден реши да му упати љубовна порака:
„Среќен роденден љубов моја. Сѐ знаеш што ти посакувам, вечерва ти го повторив тоа 300 пати, а верувам дека и ти самиот го знаеш тоа. Те сакам најмногу на цел свет! Ти си сѐ она што ми треба! Не ни сонував дека еден ден ќе сретнам личност која ќе ја засакам до волкава мера, која ме разбира, сака, пази, чува и третира како принцеза. Личност која не се раѓа два пати! Сакам да знаеш дека сѐ што ти посакувам е да бидеш среќен и дека секогаш, баш секогаш ќе бидам тука за тебе. Не постои никој кој може да го земе твоето место во моето срце! Те сакам моја кинеска патко! До Месечината и назад“, напишала емотивната Анастасија.
Водено, таа направила и колаж од фотографии кои ги објави на Инстаграм:
Така, таа за неговиот роденден реши да му упати љубовна порака:
„Среќен роденден љубов моја. Сѐ знаеш што ти посакувам, вечерва ти го

loading...
Loading...