Ќерката на Џони Деп има АНОРЕКСИЈА?

Loading...

Изгледа дека по бурниот развод од Амбер Хард, Џони Деп се соочува со нов семеен проблем – анорексичната 17-годишна ќерка.Лили Роуз Деп изгледа загрижувачки слабо на најновите фотографии направени од папараците.
Иако Лили е модел кој досега може да се пофали дека прошетал по пистите на Шанел, по ова појавување и титулата на модел и е загрозена.
Таа е ќерка на Џони Деп и Ванеса Парадис, француска актерка, која по инцидентот со Амбер застана на страна на својот бивши сопруг.
Очигледно последиците од бурниот живот на Деп се пренесуваат на неговите блиски…
Лили Роуз Деп изгледа загрижувачки слабо на најновите фотографии направени од папараците.
Иако Лили е модел кој досега може да се пофали де

loading...