Ќерката на Мајкал Џексон го промени личниот опис и ги шокираше фановите

Loading...

Ќерката на мајкл Џексон, Парис, веќе со години се бори со товарот на татковата слава. Неодамна признала дека се лечи од алкохолизам, но и дека тешко ѝ паѓаат критиките од јавноста.„Ова е е*ано смешно. Зарем очекувате цел ден да седам и  да одговарам на коментарите кои луѓето ми ги праќаат? Имам состанок со  лечени алкохоличари на кој морам да одам. Семејни обврски. Лични обврски. Страшно е себично што ме напаѓаат за секоја е*ана работа која ја постирам  само за луѓето, кои не ги познавам, да го добијат она што го сакаат. Благодарам за  љубовта и  поддршката, но очекувањата ви се смешни. Ништо не ви должам, а сепак секојдневно го развлекувате тоа. Нема да дозволам да ми го направите и мене тоа“, им врати неодамна Парис на лошите коментари  преку својот Инстаграм профил.
Сега повторно ги  шокираше фановите: драстично ја скрати својата долга црна коса и ја бојадисала.

 

„Ова е е*ано смешно. Зарем очекувате цел ден да седам и  да одговарам на коментарите кои луѓето ми ги праќаат? Имам состанок со  ле

loading...
Loading...