Ќерката на Мишо Ковач: Татко ми ме спаси од наркоманскиот пекол!

Loading...

Ќерката на хрватскиот пејач Мишо Ковач, Ивана Ковач (33), во интервјуто за „Јутарни лист“ раскажала дека едвај се „откачила“ од дрогата, исто како и дека никогаш немала да се извлече од неа без помошта од нејзиниот татко.Ивана која од мали нозе настапувала со Мишо, објаснува дека почнала да користи наркотици во 1999 година, кога татко и се обиде да изврши самоубиство.
Прва реагирала нејзината мајка Анита која приметила дека нешто не е во ред со Ивана, а потоа се ангажирал и Мишо и неговата сегашна сопруга Лидија. Пејачот ја однел ќерката во болница, а потоа ја натерал да отиде во комуна во Чиово.

„Се извлеков, но не беше воопшто лесо. Можам да речам дека за мене пресуден беше стравот од враќањето во комуната кој ме освести“- кажала Ивана која во комуната поминала две години.
Наспроти сите правила на комуната во која штитениците можат да комуницираат со родителите два пати во годината, Мишо секојдневно звонел на телефони се распрашувал за неа.
Ивана која е позната пејачка во Хрватска, едно време беше и дел од популарниот  „Магазин“.Ивана која од мали нозе настапувала со Мишо, објаснува дека почнала да користи наркотици во 1999 година, кога татко и се обиде да изврши самоубиств

loading...
Loading...