Ќерката на славниот пејач не знае дека мајка и се бори со рак!

Таа не знае дека нејзината мајка има рак на дојката…Ќерката на Мајкл Џексон, Парис (18), веќе година дена не разговара со мајка и Деби Роу, која очекува операција, но од ќерка си не очекува поддршка.
Наводно, Парис не знае дека мајка и боледува од рак.
Деби никогаш не била во добри односи со семејството Џексон, бидејќи сметала дека браќата на Мајкл се луди, и максимално го користеле славниот пејач, а сега мисли дека ја расипале и Парис.
Ќерката на Мајкл Џексон, Парис (18), веќе година дена не разговара со мајка и Деби Роу, која очекува операција, но од ќерка си не очекува поддршка.

Пронајдете не на следниве мрежи: