Ќерката на Жељко вака се појави на венчавката на нејзиниот татко!

Loading...

Мина Јоксимовиќ вака се појави на венчавката на нејзниот татко со водителката Јована. Имено, Мина во провокативно издание привлече внимание на венчавката. 
Младата девојка ужива постојано да објавува провокативни фотографии на својот Фејсбук профил па токму затоа привлекува големо медиумско внимание. 
Притоа, таа е ќерка од првиот брак на познатиот пејач. Имено, Мина во провокативно издание привлече внимание на венчавката. 
Младата девојка ужива постојано да објавува про

loading...
Loading...