Ќерките на Цеца и Анабела се неразделни и најдобри пријателки

Loading...

Тие две интензивно се дружат, а за тоа сведочат фотките и видео клиповите на социјалните мрежи.Ќерките на познатите пејачки Цеца Ражњатовиќ и Анабела Атијас се најдобри другарки. Анастасија и Луна се неразделни, а за тоа сведочат и многубројните фотографии на социјалните мрежи, како и видео клиповите кои редовно ги прикачуваат на Фејсбук.
За Луна многумина велат дека е верна копија на Анабела, додека пак за Анастасија дека го наследила талентот за пеење од својата мајка.

Ќерките на познатите пејачки Цеца Ражњатовиќ и Анабела Атијас се најдобри другарки. Анастасија и Луна се неразделни, а за тоа сведочат и многубројн

loading...
Loading...