Кети Пери и се скара на Ријана поради поранешното момче

Loading...

Пери се чувствува предадена и измамена од страна на својата колешка.Кети пери престана да се дружи со Ријана, откако дозна дека таа се гледа со нејзиното поранешно момче, Џон Мајер.
Кети раскажува како Ријана секогаш и зборувала лоши работи за Мајер, а сега се дружи со него, поради што Кети се чувствува предадено.
Таа реши да ги прекине сите односи со Ријана, сметајќи дека тоа пријателство ќе и штети во иднина.Кети пери престана да се дружи со Ријана, откако дозна дека таа се гледа со нејзиното поранешно момче, Џон Мајер.
Кети раскажува како Ријан

loading...
Loading...