Киднапиран Зоки фаци!

Loading...

Белградската телевизија Пинк и емисијата Невозможна мисија добро го исплашиле Зоки, еве погледнете што му приредија…Зоки Фаци вчера бил грубо земен со скап автомобил и однесен во некое тетовско село на планина, далеку од цивилизација. Го однеле во некоја куќа каде што имало многу луѓе, еден господин извадил пари и му кажал што бара од него. Одеднаш влегле луѓе со пиштоли се карале со господинот, го репетирале пиштолот и двајцата почнале да пукаат.
На Зоки му се пресекле нозете, легнал под маса… потоа го пикнале во некој автомобил и го легнале на подот. Кога му наредиле да ја дигне главата видел раширено платно на кое пишувало „Невозможна мисија“.
Зоки бил толку многу исплашен, што едвај издржал да не добие инфаркт…

 
Белградската телевизија Пинк и емисијата Невозможна мисија добро го исплашиле Зоки!
Зоки Фаци вчера бил грубо земен со скап автомобил и однесен во некое тетовско село на планина, далеку од цивилизација. Го однеле во некоја куќа кад

loading...
Loading...