Ким е спремна да ги разведе Клои и Ламар!

Loading...

Старлетата Ким Кардашијан, бара од помладата сестра Клои да се разведе од нејзиниот сопруг Ламар Одом. Постарата сестра Кардашијан смета дека проблемите на Ламар со дрога му нанесуваат негативен публицитет на целата фамилија.Клои не сакаше да зборува за нејзините брачни проблеми, сите проблеми се појавиле после натписите за преварите на Ламар, а во медиумите се јавила и некоја наводна љубовница, која тврдела дека се гледала со кошаркарот неколку месеци.
Многу коментираат како Клои и покрај целиот овој хаос се држи одлично, а на Ким никако не и е јасно зошто нејзината сестра не сака да се раздели од Ламар, кој не прави ништо за да се оддели од дрогата.
Клои поради оваа изјава на нејзината сестра, ја напуштила куќата во солзи, тие две се скарале пред Ким и Кање Вест да отпатуваат на Париската модна недела. Текстовите и изјавите за Ламар, Ким несака да ја поврзуваат со неа – тврди извор.Клои не сакаше да зборува за нејзините брачни проблеми, сите проблеми се појавиле после натписите за преварите на

loading...
Loading...