Ким Кардашијан го „УРНА“ Инстаграм со бујното деколте!

Loading...

Ким Кардашијан повторно го привлече вниманието на јавноста и тоа благодарение на нејзините атрибути.Овој пат, тоа го направи благодарение на провокативна фотографија, на која до израз дојдоа нејзините бујни гради.
За нешто повеќе од еден час, ова нејзино „селфи“ собра над 400.000 допаѓања.
Затоа не треба да изненадува што таа се смета за кралица на Инстаграм.
  Овој пат, тоа го направи благодарение на провокативна фотографија, на која до израз дојдоа нејзините бујни гради.
За нешто повеќе од еден ч

loading...
Loading...