Ким се повлекува од сцената?!

Loading...

На таа идеа дошол, кој друг ако не нејзиниот сопруг Канје Вест кој, како и обично, е многу успешен во наметнување на своето мислење на другите.Ѕвездата на реалното шоу „ Keeping Up with The Kardashians“, бујната   Ким Кардашиан сериозно размислува за тоа да го напушти своето шоу.
На таа идеа дошол, кој друг ако не нејзиниот сопруг Канје Вест кој, како и обично, е многу успешен во наметнување на своето мислење на другите.
„Канје никогаш не би и го наметнувал своето мислење, едноставно тој смета дека би било подобро Ким да се откаже од шоуто и да живее поприватен живот. Изгледа дека и Ким доаѓа до истиот заклучок“, наведува извор близок на парот.

Поради нејзиното име настана целото шоу, па така и нејзиното семејство зависи од нејзе. Серијата во меѓувреме стана голем хит и направи ѕвезди од сите членови на семејството, но прашање е како би изгледало сето тоа без Ким! Како и да било, пред нив е голема дилема.
Ѕвездата на реалното шоу „ Keeping Up with The Kardashians“, бујната   Ким Кардашиан сериозно размислува за

loading...
Loading...