Кинеска компанија за презервативи го постави гинисовиот рекорд за најтенок кондом

Loading...

Една жена направи презентација на новите латекс кондоми од компанијата AONI , за време на Прес-конференцијата во Хонг-Конг, одржана на 20 февруари 2014 година.Кондомите произведени од компанијата Guangzhou Daming United Rubber Products, го соборија стариот рекорд на кинескиот производител Окамото за најтенок произведен кондом, чија дебелина изнесува 0,038 мм. Но овие кондоми со својата дебелина од 0,036 мм. и максимална растегливост, се најтенките презервативи во светот, изјави Charles Wharton, менаџер за рекорди на Гинисовата книга.
Конгомите се тенки како мастика, а компанијата Guangzhou Daming произведува 200 милиони кондоми годишно, кои претежно се продаваат во Кина.Кондомите произведени од компанијата Guangzhou Daming United Rubber Products, го соборија стариот рекорд на кинескиот производител Окамото за најте

loading...
Loading...