Кинески хороскоп: Што крие вашиот знак?

Инстант кинески хороскоп. Кое животно сте и што значи тоа?

Стаорец
Година на раѓање: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032, 2044 Мини био: прилагодливост, одлична интуиција Најдобро се сложува со: Змеј, Мајмун, Вол Треба да избегнува: Коза, Коњ, Зајак

Вол
Година на раѓање: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033, 2045 Мини Био: совесност, високо чувство за морал Најдобро се сложува со: Стаорец, Змија, Петел Треба да избегнува: Коњ, Куче, Коза

Тигар
Година на раѓање: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034, 2046 Мини Био: храброст, непредвидливост, тврдоглавост Најдобро се сложува со: Коњ, Куче Треба да избегнува: Змија, Мајмун

Зајак
Година на раѓање: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035, 2047 Мини Био: импулсивен, сочувствителен, скромен Најдобро се сложува со: Коза, Свиња, Куче Треба да избегнува: Стаорец, Змеј

Змеј
Година на раѓање: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036, 2048 Мини Био: самодоверба, остроумност, итрост, доминантност Најдобро се сложува со: Стаорец, Мајмун, Петел Треба да избегнува: Вол, Зајак, куче

Змија
Година на раѓање: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037, 2049 Мини Био: интелигенција, мудрост, приватност Најдобро се сложува со: Вол, Петел Треба да избегнува: Тигар, Свиња

Коњ
Година на раѓање: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026 Мини био: популарност, слободен дух, работливост, интелигенција Најдобро се сложува со: Тигар, Коза, Зајак Треба да избегнува: Вол, Петел

Коза
Година на раѓање: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1991, 2003, 2015, 2027 Мини Био: љубезност, чувствителност, учтивост, креативност Најдобро се сложува со: Зајак, Коњ, Свиња Треба да избегнува: Вол, Куче

Мајмун
Година на раѓање: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040, 2052 Мини Био: итрост, остроумност, интелигенција Најдобро се сложува со: Стаорец, Змеј, Змија Треба да избегнува: Тигар, Свињи

Петел
Година на раѓање: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041, 2053 Мини Био: независност, точност Најдобро се сложува со: Вол, Змеј, Змија Треба да избегнува: Стаорец, Зајак, Куче

Куче
Година на раѓање: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042, 2054 Мини Био: чесност, лојалност Најдобро се сложува со: Тигар, Зајак, Коњ Треба да избегнува: Вол, Змеј, Коза, Петел

Свиња
Година на раѓање: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043, 2055 Мини Био: дружељубивост, мрзливост Најдобро се сложува со: Коза, Зајак Треба да избегнува: Змија, Мајмун, Свиња

Пронајдете не на следниве мрежи:©ПУЛС24.МК Вестите на интернет страницата на редакцијата ПУЛС24.МК може да се користат исклучиво за лично информирање. Без писмена дозвола од ПУЛС24.МК или посебен договор, не е дозволено преземање, користење или реемитување на вестите.