Кире Лазаров меѓу најубавите за жените во Хрватска

Loading...

Хрватската телевизија РТЛ со стручно жири составено од лото девојката во Хрватска, Тина Катаниќ и Лана Клингор Михиќ.За машките на Европското првенство кое е во тек во Хрватска најважни се ракометните потези кои мајсторите на овој спорт ги прават во салите во оваа земја, додека за жените покрај потезите тука е и изгледот на ракометарите.
Хрватската телевизија РТЛ со стручно жири составено од лото девојката во Хрватска, Тина Катаниќ и Лана Клингор Михиќ.
Меѓу најубавите ракометари тие на второто место го избраа нашиот Кире Лазаров, на првото место си го избраа својот ракометар Домагој Дувњак, на третото е Шпанецот Виктор Томас, на четвртото Данецот Микел Хансен и на петтото место Французинот Никола Карабатиќ.
Тина Катиниќ, која инаку на целиот Балкан му стана позната откако во јавноста излезе порно видео од неа, за Кире вели дека е маркантен, додека Лана Клингор Михиќ вели дека е конкретен маж, а не дете.За машките на Европското првенство кое е во тек во Хрватска најважни се ракометните потези кои мајсторите на овој спорт ги прават во салите во оваа

loading...