Кире Лазаров со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА: Да го зачуваме нашиот идентитет и интегритет, да го зачуваме она што е наше и што ни припаѓа!

Loading...

Да го зачуваме нашиот идентитет и интегритет,да зачуваме нешто што сме наследиле и е наша обврска и должност да го пренесеме на нашите идни поколенија,да го зачуваме она што е наше и што ни припаѓа…Подршка за Граѓанската иницијатива за Заедничка Македонија, напиша на својот Фејсбук профил македонскиот капитен и светски ракометен великан, Кирил Лазаров.-Искрено,загрижен сум со случувањата последно време во нашата Македонија.Чуствувам потреба како Македонец да го споделам своето мислење пред целата Македонска јавност.Ги почитувам сите граѓани подеднакво во Република Македонија без разлика на нивната верска,национална и партиска припадност.Драги Македонци,за да бараме почит од други и да ја добиеме прво треба сами себе да се почитуваме-За МАКЕДОНИЈА се работи!!!Да го зачуваме нашиот идентитет и интегритет,да зачуваме нешто што сме наследиле и е наша обврска и должност да го пренесеме на нашите идни поколенија,да го зачуваме она што е наше и што ни припаѓа…Подршка за Граѓанската иницијатива за Заедничка Македонија.#едноимеимамезанегоживотживееме#слушајтегогласотнанародот ПС:напишано од срце со чиста мисла и слободен ум МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА, напиша Лазаров.-Искрено,загрижен сум со случувањата последно време во нашата Македонија.Чуствувам потреба како Македонец да го споделам своето мислење пред целата

loading...