Кое е ова слатко девојче, кое денес е најубавата жена на светот?

Loading...

Актерката на сликата е со својата покојна мајка Маршелин Бертранд, а коментарите на јавноста главно се однесуваат на неверојатната сличност на нејзините биолошки деца со неа кога била мала. неверојатната сличност на нејзините биолошки деца со неа кога била мала.
Сликата на холивудската актерка Анџелина Џоли од периодот додека била мало дете ја воодушеви светската јавност.
Актерката на фотографијата е со својата покојна мајка Маршелин Бертранд, а коментарите на јавноста главно се однесуваат на неверојатната сличност на нејзините биолошки деца со неа кога била мала.
Инаку, Анџелина се наоѓа во Австралија, каде го режира филмот „Некршлив“, кој го следи животот на еден херој од Втората светска војна Луис Зампериња. Сепак, според зборовите на сценаристите Џоли и Итана Коен, монтирањето на овој филм нема да биде ни малку лесно. неверојатната сличност на нејзините биолошки деца со неа кога била мала.
Сликата на холивудската актерка Анџелина Џоли од периодот додека б

loading...
Loading...