Кога банкоматот би бил на Охридски!

Loading...

Што мислите што би пишувало на банкоматот, кога би бил на охридски?Што мислите што би пишувало на банкоматот, кога би бил на охридски?
– Доколку немате идеја, погледнете на сликата!
Извор: Ohrigjani.mkШто мислите што би пишувало на банкоматот, кога би бил на охридски?
– Доколку нем

loading...
Loading...