Кога ќе видите што избрале затворениците како последен оброк, ќе ги гледате СО ДРУГИ ОЧИ!

Loading...

Доколку би ви останал уште еден ден на планетата, што би избрале за ваш последен оброк?
Хенри Харгривс ги фотографираше изборите за последе

loading...
Loading...