Кога ќе видите зошто овие девојки ставаат јајца и други предмети на клучната коска, ќе сфатите дека…

Loading...

Постојат многу интернет шеги кои скоро веднаш стануваат планетарен феномен. Оваа шега посебно ја применуваат девојки кои балансираат со повеќе предмети на клучната коска за да покажат колку се слаби.Балансирањето со ковани пари е најбитен и најпопуларен начин да се учествува во овој предизвик.
Овој тренд стекна огромна популарност на кинеската социјална мрежа „Веибо“, по што се прошири на останатите земји.

Но, луѓето почнале да споделуваат фотографии на кои може да се види дека не балансираат само со пари, туку и со други предмети.
Веќе пристигнуваат и негативни реакции поради промовирањето на слабиот телесен изглед.
Предизвикот зема замав и на Инстаграм, а кон него се приклучуваат и мажи.Балансирањето со ковани пари е најбитен и најпопуларен начин да се учествува во овој предизвик.
Овој тренд стекна огромна популарност на ки

loading...