Кога најубавиот ден ќе се претвори во КОШМАР: Ова што се случило на свадба на никого не би го посакале!

Подготовките за свадба често знаат да бидат стресни бидејќи сите се трудат сѐ да биде совршено за нивниот најважен ден во животот. Сепак, неочекувани ситуации можат сето тоа да го сменат, па и најзначајниот ден може да се претвори во кошмар.Корисниците на Редит ги споделија своите искуства. Еден маж сподели приказна за агресивен младоженец кој удрил фотограф.
„Мојот пријател е фотограф и често е по свадби. Доби удар во лице бидејќи младоженецот мислеше дека премногу ја фотографира невестата. Сите беа шокирани“ – напишал тој.
Пријател на еден друг корисник на Редит требало да се жени и кога свештеникот го изговорил делот: „Ако некој има против овој брак нека каже сега или нека молчи засекогаш“, се појавила неговата поранешна девојка и почнала да пее.
„Во песната се опишуваше дека не треба да стапи во брак и дека треба да избега со неа. Тој се сложи и исто така пееше. Го испланираа бекството. Пееја за тоа дека ќе се најдат на задната врата и дека ќе избегаат. Невестата плачеше.“
Друга приказна е трагикомична. Другарите сакале да се пошегуваат со младоженецот и му рекле дека за секоја секунда што ќе ја премолчи кога ќе го прашаат: „Дали прифаќа брак со невестата“, ќе добие 100 долари. Тој издржал 47 секунди и изговорил „Да“ само затоа што ситуацијата станала сериозна.
На една свадба се појавила поранешната свршеница и мајка на детето на младоженецот. Кога забавата земала замав, тортата летала во правец кон неговата нова сопруга и биле испокршени најскапите шишиња вино.Корисниците на Редит ги споделија своите искуства. Еден маж сподели приказна за агресивен младоженец кој удрил фотограф.
„Мојот прија

Пронајдете не на следниве мрежи: