Кога предиграта не смеете да ја прескокнете

Предиграта некогаш е неизбежна. Сите сакаат бакнување, галење и слични моменти кои се дел од предиграта.Доколку сакате навистина да успеете во задоволувањето на вашата партнерка, тогаш предиграта не смеете да ја изоставите во следниве случаи:
Кога таа не е расположена – Нема теоретски шанси да добиеш секс ако таа во моментот не е расположена. Ако навистина сакате да имате вечерта секс, ќе морате да се обидете два пати повеќе отколку обично. Затоа добро потрудете се предиграта да ја направите одлична. Тоа е единствен начин да дојдете до зацртаната цел.
Првиот пат – Ако веќе со недели сте се подготвувале да имате секс со неа, би било глупаво да ја зафркнете работата, нели? Ова е една од приликите кога за предигра едноставно мора да најдете време. Без изговор. Особено ако после тоа планирате сериозна врска со девојката.

 
Специјални прилики – Ова се однесува на датуми кои паровите ги обележуваат како навистина важни. Родендени, годишнини, денот на вљубените и сличните датуми се одлични прилики да се посветите на вашата поубава половина и да ѝ приредите пакет, кој ќе вклучува и квалитетна предигра.
Доколку сакате навистина да успеете во задоволувањето на вашата партнерка, тогаш предиграта не смеете да ја изоставите во следниве случаи:

Пронајдете не на следниве мрежи: