Кога ВМРО ќе повика на протест тоа значи 50.000 луѓе пред Собрание!

Loading...

Во интервју на ТВ Шења, пратеникот и член на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ порача дека повикот за протести нема да остане на 500 лајкови на ФБ, туку ќе значи 50.000 луѓе пред Собрание-Почитувани 455.000 гласачи за унитарна Македонија, браќа и сестри, драги сограѓани, бидете здрави, живи, достоинствени и спремни!, напиша Милошоски.
-Почитувани 455.000 гласачи за унитарна Македонија, браќа и сестри, драги сограѓани, бидете здрави, живи, достоинствени и спремни!, напиша Милошоск

loading...