Кого заменува Аца Лукас во жирито на Ѕвездите на Гранд?!

Loading...

Оваа сабота гледачите ги очекува највозбудливото издание на Ѕвездите на Гранд во новата сезона.Оваа сабота не очекува највозбудливото издание од Ѕвездите на Гранд во новата сезона. Ситуацијата не била поостра а искри ќе се чувствуваат на сите страни.
 Како што минува времето Вики Миљковиќ се подобро се вклопува во жирито, а во тоа ќе се увериме кога ќе почнат да летаат искри помеѓу неа и Ана Бекута. Најжестоката расправија секако ќе се води помеѓу Карлеуша  и Босанац. Дури  Саша Поповиќ ќе мора да заведе ред.
Во жирито ќе се појави и  Аца Лукас што ќе предизвика и шпекулации за промените во самото жири. Како  што се доближува почетокот на третиот круг на кандидатите нема да им биде лесно. Тие ќе мораат од сега да ги задоволат  и освојат  сите членови на жирито и нема да им биде ни малку лесно.Оваа сабота не очекува највозбудливото издание од Ѕвездите на Гранд во новата сезона. Ситуацијата не била поостра а искри ќе се чувствуваат на сите

loading...
Loading...