Кои бројки ги привлекуваат мажите кога се жените во прашање?

Loading...

Кои бројки ги имаат мажите на ум кога се жените во прашање..5 авантури за една ноќ
Пет е бројката која мажите ја толерираат кога се во прашање едноноќните сексуални авантури. Они разбираат дека не сте „чесна сестра“ и дека и вие имате минато, но ако тоа подразбрира бројка поголема од 5 , можеби подобро ќе биде и да му премолчите. Тоа што не го знае не може да го повреди нели?
36.C
Ова е големината на градникот која мажите ја сметаат за совршена. Но немојте да се вознемирувате ако наведената величина не е ваша. Вкусовите се различни, а и машката фасцинација за женските гради не значи дека ги воодушевува исклучително една величина. Тие се воодушевени од вашите гради секако….

16 години
Мажите немаат ништо против за врска со помлада или постара жена, 16 години разлика им звучи прифатливо, без разлика дали се работи за жена која е 16 години помлада или постара од нив. 
2 состанока
Логично треба да поминат најмалку 2 состанока пред да им се вовлечете во кревет. Ако завршите заедно во кревет пред тоа, тие можеби ќе гледаат на вас како жена со низок морал, а доколу чекате подолго може да го исплашите дека нешто не е во ред со него. Но, ако излезете два пати, а дури после тоа спиете заедно, ќе изгледате како квалитетен материјал за озбилна врска-  според истражувањата на „Cosmopolitan.“
 5 авантури за една ноќ
Пет е бројката која мажите ја толерираат кога се во прашање едноноќните сексуални авантури. Они раз

loading...
Loading...