Кои од познатите личности се дрогираат?!

Loading...

Неодамнешното апсење на фронтменот на групата Sunshine Бане Бојовиќ, го поттикна прашањето кои се тие јавни личности на кои Бане им бил снабдувач.Додека некои се кријат и не сакаат да говорат за тоа дека уживаат во дрогата и други опојни средства, некои познати личности јавно говорат за користењето на дрогата. Прв меѓу нив бил Аца Лукас кој јавно истапи и призна дека бил во „пеколот на дрогата“.
„Луѓето не се ни свесни колку наркоманството зазема замав, и сметам дека статистичките податоци според кои во Србија има 170 000 наркомани, не се точни, бидејќи бројот за жал е многу многу поголем“ – вели Лукас.
Како што дознава српски Ало некои од славните српски личности кои се дрогираат се Игор Первиќ, Билјана Србљановиќ, Весна Змијанац, Емир Кустурица, Рамбо Амадеус…Додека некои се кријат и не сакаат да говорат за тоа дека уживаат во дрогата и други опојни средства, некои познати личности јавно говорат за корис

loading...
Loading...