Кои се 3-те едноставни правила во животот?

Loading...

Ова се трите едноставни правила во животот…1.Ако не тргнеш кон тоа што го сакаш , никогаш нема да го имаш!
2.Ако не прашаш, одговорот секогаш ќе биде НЕ!
3.Ако не отидеш чекор понапред, секогаш ќе бидеш на истото место!1.Ако не тргнеш кон тоа што го сакаш , никогаш нема да го имаш!
2.Ако не прашаш, одговорот секогаш ќе биде НЕ!

loading...
Loading...